Episodul 2 - Alexandra Stan şi muzica ei veritabilă

Alexuţa, iată că a venit si vremea ta. Nu te gândi acum că îţi voi aprecia munca ta “intensă” cu privire la noul singăl  care promite că va fi la fel dă mişto ca “celălant”. Deci am lămurit, nu te duce cu gândul prea departe.
De fapt, mă voi lua de tine, la modul cel mai urât, deoarece transformi muzica ta dance..a nu.. hip-hop..sau trip-mip..WTF, ce cânţi tu acolo, că nu sunt încă decisă la ce categorie să te introduc, în manele HAOS.
Iar vouă, dragii mei cititori, vă voi da reţeta unui Hartist de success.
Se iau 3 femei, de preferat cât mai dezbrăcate de haine. Se cumpără de la butic 3 acadele. Se linge acadelele bine bine în faţa unei camere de filmat.  Apoi se arată in proporţie de 80 % partea dorsală a celor 3 fete si se mai arată cum stiu ele să se folosească de simularea unui act sexual. Se rage cât se poate de tare. Gata ! Sunteţi mari artişti !
Apropo, hai să explic si cum am ajuns să scriu despre domnişoara manelo-housistă. Pe minunatul ei site www.alexandrastan.ro , că acum e la modă ca fiecare Hanah Montana să aibe propriul site, vorbeşte cu asa zişii ei fani manelişti, şi le promite noi poze sexoase, precum şi un nou single care va prinde la public la fel de bine ca celălalt. Dumnezeule mare, a prins doar ciutanii manelişti în devenire. Atât. A, şi maneliştii deja transformaţi.

No Response to "Episodul 2 - Alexandra Stan şi muzica ei veritabilă"

Trimiteți un comentariu