Episodul 15 - Reguli de conduită la birou


Orice meserie are un cod deontologic. Dar pentru munca „ de birou ” , există un singur cod care este aplicabil indiferent de căcaturile pe care le prestezi tu acolo ca să fii plătit.

  1. Niciodată în viaţa ta să nu fii drăguţ cu colegii de birou, tu eşti de o superioritate rar întâlnită, aşa că poartă-te cu greţoşenie faţă de ei.
  2. Dacă şefu e supi, du-te repede înaintea tuturor şi întreabă-l ce are.. dacă doreşte un ceai, dacă îl poţi ajuta cu ceva. Dacă te goneşte de acolo, insistă până vezi că se face roşu de furie. Abia atunci poţi renunţa.
  3. Să nu cumva să ajungi primul la serviciu. Acest lucru îl fac doar luzării fără viaţă personală. Cum tu eşti foarte ocupat seara cu umblatul prin bodegi, cu consumul de etnobotanice sau alcool pur, a doua zi nu poţi ajunge la muncă decât după 12...
  4. Pentru un punct în plus, după ce intri în birou la ora 12, strigă în gura mare „GET A LIFE, PEOPLE!”        ( dacă te aude şeful, cu atât mai bine, las` să ştie şi el că tu nu eşti un fraierică geamantan care stă ca bou ` la birou )
  5. Chiar dacă de la intrarea în instituţie şi până la uşa biroului (inclusiv în baie şi pe holuri) ai semne gigantice care te atenţionează că fumatul este interzis, tu poţi trece lejer cu trabucul aprins în gură. Cred că nu mai este un secret pentru nimeni că eşti indispensabil în firma aceea şi că va da cu siguranţă faliment dacă tu nu vei mai fi acolo. 
  6. Să nu faci greşeala să saluţi tu primul. Eşti important, eşti cunoscut, o minte sclipitoare, oamenii ar trebui să te cunoască. Lasă-i pe ei să te salute prima dată. Dacă nu te salută, oricum sunt nişte luzări cu care nu ar trebui să îţi pierzi vremea.
  7. Este imperativ să te îmbraci cât mai sumar, cât mai porno. Trebuie să faci rost de priviri întoarse sub orice formă. Poţi opta pentru chiloţi cu penis, peste pantaloni bineînţeles sau pentru bluze cu găuri la sutien..etc.
  8. Lasă-ţi resturi de mâncare şi firimituri pe birou, peste hârtii. Doar femeia de serviciu nu este plătită degeaba !!!
  9. Dacă vrei să îţi ridici nivelul de SOCIAL, adu-ţi de acasă cd-ul cu „Manele de Manele - Gold Collection”. Poţi asculta muzică la maxim...poţi să îţi inviţi colegii la un dans mic... mai destindeţi şi voi atmosfera aia morbidă dintre voi. Este o activitate perfectă pentru a-ţi cunoaşte colegii mai bine.
  10. Testează promptitudinea şi solidaritatea colegilor tăi. Încuie-te în baie şi ţipă după ajutor spunând că te-ai blocat. Dacă apare cineva după 10 minute...îi ai la degetul mic, dacă apare cineva după jumătate de oră..li s-a făcut milă de tine..dacă nu apare nimeni şi toată lumea pleacă acasă..înseamnă că tu chiar eşti bolnav şi ai pus în practică toate căcaturile alea de mai sus !!

No Response to "Episodul 15 - Reguli de conduită la birou"

Trimiteți un comentariu